Komisjoner w REWE w Kolonii

witajcie,
wraz z bratem zaczynam pracę na mag. w REWE jako komisjoner. Może znacie tą firmę mieści się na ulicy Robert Bosch Strasse 4.

Proszę o info

Pozdrawiam

2014-05-30 00:00:00

Praca na mag. w Rewe w Kolonii

Odpowiedzi:

RE:Komisjoner w REWE w Kolonii

Rewe to znana siec sklepow

Cześć na jakich warunkach będziesz pracował ? Niemieckich ? Czy przez pośrednika?

Tomek

Jeżeli zatrudniacie się bezpośrednio do REWE to ok. jeżeli przez pośrednika obojętnie polskiego czy niemieckiego np. FIEGE od razu można sobie odpuścić,chyba że kompletnie nie masz wyjścia.Zarobki po odjęciu mieszkania i dojazdów 700-800 euro.Na jedzenie bardzo oszczędzając wydasz 200-250 euro/mies.Chyba że będziesz jechał na wodzie i zupkach chińskich to wydasz 150.
Praca dosyć ciężka,pakowanie na palety i wózki towar typu zgrzewki napoi i piwa (nie na długo - kręgosłup siada)Wymagane szybkie tempo pracy

2014-07-05 00:00:00

REWE-FIEGE

Nie polecam. Zaczęłam pracować tam przez firmę pośrednią. Kiepskie zarobki a zmęczysz się tak samo jakby się pracowalo w polu... Polacy są traktowani gorzej. Bardzo szybkie tempo pracy. Produkty ciężkie. Ja jako dziewczyna musiałam czasami nawet nosic po 20 kg łącznie paczek czy tam palet. Na dłuższą metę nie polecam.

2016-08-07 00:00:00

Kama

Zapisz się na powiadomienia o nowych postach w tym wąteku przez email

Dodaj odpowiedź

*
*
(Twój email nie zostanie pokazany.)
*
Kontakt