Witam.
Mieszkamy w Niemczech od niedawna, mamy 15 miesięcznego synka i chętnie nawiążemy znajomości z rodzinami z dziećmi w podobnym wieku :)
Mieszkamy w Wuppertalu .
2013-11-22 00:00:00
czesc jestesmy rodzina z dwojka dzieci obecnie mieszkamy w anglii ale planujemy pojechac na stale do Niemiec ale nie bardzo wiemy od czego zaczac co trzeba zalatwic? ile mniej wiecej trzeba mniec pieniedzy na wynajem mieszkania? jak tak naprawde wyglada zycie w Niemczech w praniu? moze moglibysmy utrzymac kontakt e mailowy a w przyszlosci nawet spotkac sie :-) obecnie uczymy sie jezyka niemieckiego .pozdrawiamy serdecznie
2013-12-26 00:00:00
dom rodzina dziecko
Witam,ja za pare dni sie przeprowadzam do Solingen z tego co sie orientuje to Wupertal jest niedaleko :)Mam dwie coreczki w wieku 5,5 oraz 2,6 miesiecy
Pozdrawiam
2014-01-07 00:00:00
Witam
Witam! My z mężem mieszkamy stosunkowo niedługo w Niemczech, w Hagen. Mamy 14 miesięczna córeczkę. Chętnie poznałabym inne rodziny mieszkające niedaleko. Fajnie by było mieć polskojęzycznych znajomych :) zarówno na spacer jak i dla małej Olivki do zabawy co jakiś czas. Dodam że jestem dość nieśmiałą osobą i miło by było najpierw się poznać online ;)
2014-09-24 00:00:00