Pochodzenie Niemieckie

piszę pierwszy raz na tym forum więc jeśli coś pomyliłam , proszę nie mieć mi za złe.
Proszę uprzejmie wyjaśnić mi jak można wyrobić dokumenty tzw.pochodzenie niemieckie?
Mam siostrę w Niemczech . Czy wystarczy powołać się na nią i na sprawdzony rodowód ?

Za odpowiedzi dziękuję !

2013-05-08 00:00:00

Mala

Odpowiedzi:

RE:Pochodzenie Niemieckie

Kobieto po co Ci pochodzenie niemieckie? ... teraz kazdy moze wyjechac do Niemiec jak chce i kiedy chce, a co do wyrobienia dokumentow to mozesz zapomniejc. Przede wszystkim siostra nie jest zadna podstawa do tego zeby pani dostala pochodzenie to po pierwsze. Po drugie jezeli chciala by pani tylko pochodzenie niemieckie musiala by sie pani wyrzec obywatelstwa polskiego, co za tym idzie chalda problemow w Polsce bo rzad robi problemy ze wlosy deba staja... Daj sobie kobieto na luz i nawet sobie tym glowy nie zawracaj bo nie warto,nawet gdyby udalo Ci sie to zalatwic w co bardzo watpie na to potrzeba przede wszystkim czasu i nerwow ohne end!!! i szanse masz 1 do 1000000 taka prawda. Tak jak pisalam na poczatku to ze masz tutaj siostre nie upowaznia rzad Niemiecki do tego zeby dac ci pochodzenie. Przeciez skoro ma sie tu rodzine to zawsze mozna przyjechac i jak to sie mowi mozna sie zakotwiczyc, znalesc sobie prace, a jak ma sie prace to i o mieszkanie nie jest trudno. Ludzie nie liczcie na zadne pochodzenia i na to ze Niemcy daja wszystko za darmo!!! na jakim wy swiecie zyjecie?!!!tu kasa na ulicy nie lezy, a jezeli co niektorzy tak mysla to przyjezdzajac tu kupcie sobie w Polsce grabie takie z metr szerokie to dedziecie z ulic kase zgrabiac, ladowac we worki i szybko do Polski spowrotem... Ludzie to sa Niemcy i tu nic nie ma za darmo, zreszta tak jak i w Polsce, nie pracujesz nie jesz... to by bylo na tyle...POZDRAWIAM

2013-05-22 00:00:00

Zapisz się na powiadomienia o nowych postach w tym wąteku przez email

Dodaj odpowiedź

*
*
(Twój email nie zostanie pokazany.)
*
Kontakt