WITAM MAM BARDZO WAZNE PYTANIE NIEDLUGO PRZEPROWADZAMY SIE Z RODZINA DO NIEMIEC I CHCIALABYM WIEDZIEC CZY JEST W OKOLICACH WURZBURGA PRZEDSZKOLE POLSKO NIEMIECKIE , DZIECKO MA 4 LATKA I MARTEIW SIE CZY PORADZI SOBIE W TYPOWYM NIEMIECKIM PRZEDSZKOLU.
BYLABYM BARDZO WDZIECZNA CZY KTOS ZNA MIEJSCA...
2014-05-19 00:00:00
PRZEDSZKOLA POLSKO - NIEMIECKIE
Wiem że jest w Wurzburgu szkoła integracyjna,ale nie wiem od jakiego wieku dzieci mogą tam się uczyć.Spróbuj poszukać coś na necie,jak się coś dowiem to dam ci znać,napisz do mnie na kevin4253@wp.pl żebym miał twój email to dam ci odpowiedz.Pozdrawiam
2014-06-14 00:00:00
marek-wielkopolska
Witam,
Pani nie marwti sie o to czy sobie poradzi. Moj synek tez mial 4 latka jak przyjechalam do niemiec (bylo to 2 lata temu) w przedszkolu mu bardzo pomagali sie uczyc mial tez chlopca z polski. nie ma potrzeby sie martic po 3 miesiacach bedzie juz bardzo duzo umial a po pol roku bedzie go Pani scigac aby po polsku rozmawial :) mowie z doswiadczenia :)wiec napewno sobie poradzi
ma na tyle szczescie ze pojdzie do przedszkola bo moj starszy synek szedl tu do szkoly niemieckiej nie znajac wogole jezyka a po pol roku tez juz tak rozmawial jakby znal niemiecki od urodzenia
pozdrawiam
Alicja Konwerska
2014-09-16 00:00:00
Alicja Konwerska