Wesele

Za ok 2 lata planujemy ślub i to chyba najwyższa pora żeby rozejrześ się za salą weselną.
Problem polega jednak na tym, że goście z Polski (rodzina z mojej strony, która jest liczniejsza niż mojego przyszłego męża), nie przyjedzie do nas ze względu na koszty (a nas też nie stać na to, żeby zapłacić za transport wszystkich gości), więc postanowiliśmy zastanowić się nad ślubem w Polsce. Wobec czego chciałam zapytać, czy mozecie polecić jakąś salę pod Krakowem, ale WAŻNE jest żeby obsługiwała gości obcojęzycznych. Jeżeli chodzi o wizję lokalną i koszty, to poproszę już kogoś na miejscu, żeby ewentualnie podjechał w te miejsca, tyle tylko, ze potrzebuję jakiś punkt zaczepienia, a z reguły na swoich stronach restauracje nie umieszczają takich informacji.

2014-03-21 00:00:00

Aldonka

Odpowiedzi:

RE: Wesele

Jeżeli chodzi o koszty, to najlepiej indywidualnie zapytać. W ofercie Chochołowego Dworu (pod Krk) znalazłam menu za ok. 250zł/os., wszystko zależy od tego jakie potrawy wybierzecie, czy chcecie tort, czy mają być jakieś dodatkowe atrakcje, czy nie... Na niektórych podstronach można się "dokopać" do sugerowanych cen, zapewne nie ostatecznych, ale już jakąś orientację będziecie mieć.

2014-04-24 00:00:00

Maryśka

Zapisz się na powiadomienia o nowych postach w tym wąteku przez email

Dodaj odpowiedź

*
*
(Twój email nie zostanie pokazany.)
*
Kontakt